Sikre

Tirsdagens Sikre UNL kamp på BN…

Også i denne gruppe på A niveau er der et hold som er overmatchet på dette niveau. Selv om de fuldt for tjent har spillet sig op i mellem de bedste landshold, så er det tydeligt at se, at de ikke har niveauet til at ligge her.

Ukraine – Spanien = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

Ukraine er oppe mod de “Store” og det er selvfølgelig et fedt boost til selvtilliden som nation. Men det har vist sig at være en for stor mundfuld for landsholdet. De lagde dog godt ud i første runde, hvor alle hold var ramt af spillere på forskelligt formniveau. Her man Ukraine hjemme over Schweiz med 2-1.

Men her var det Schweiz der i redaktionens øjne, selv var skyld i det nederlag. Man udnyttede bare ikke sine muligheder. Det har de 2 øvrige modstandere gjort og her tabte Ukraine samlet med 1-6. I dag skal Ukraine møde Spanien som de tabte 0-4 til ude – helt det samme bliver det ikke i dag – men nederlag bliver det helt sikkert til.

*

Spanien spillede remis i deres første opgør mod Tyskland hjemme og topper gruppen med 7 point. Schweiz blev også slået hjemme, så Spanien ligger i en gudstig position og er også i god form.

Selv om det kun blev til 1-0 over Schweiz, så er det i dag en helt anden type modstander, der slet ikke kommer med det samme tryk og heller ikke har den samme disciplinerede defensiv, som Schweiz. Det bliver ikke en målfest, men en sejr på et par mål vil være vores bud.

Ukraine – Spanien = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

To Top