Sikre

Tirsdagens Sikre UNL anbefaling…

Den første runde i denne omgang af UNL var en lidt krydret omgang. Det har været svært at læse sig til de enkelte landes form og styrke – samt de landshold hvis spillere der har holdt pause og hvem der har deltaget i Champions League. Nu er det kamp nr. 2 og var har en del mere af måle ud fra.

Frankrig – Kroatien = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Frankrig spillede en solid kamp i Sverige, da de hentede en 1-0 sejr. Det var måske ikke prangende, men Frankrig var bare et bedre hold end det svenske mandskab. Det hurtige spil skabte flere chancer end resultatet indikere – men sådan er det ofte.

Formen virkede faktisk også som godkendt og selve spillet gled som det skal gøre, når Frankrig er i god form. Hjemme i Frankrig på Stade de France i Paris er de uhyre stærke og selv om gæsterne på papiret er et godt mandskab – får de absolut intet med hjem i dag.

*

Kroatien var på ingen måde klar i det første opgør i Portugal, hvor de rejste hjem med et 1-4 nederlag. Det virkede som om spillerne slet ikke var klar til opgaven og hellere ville være på badeferie. Først da portugiserne faldt lidt sammen, kom der lidt liv i kroaterne, men da var det forsent.

I dag skal de igen møde et veloplagt mandskab, som vi på redaktionen vurdere til lige at være en kende bedre i denne periode – så et nederlag på mere end 1 mål, er der faktisk lagt op til igen efter redaktionens optik. Vi spiller dog bare lige på en sejr.

Frankrig – Kroatien = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top