Sikre

Tirsdagens “Sikre” tyskerspil fra panelet…

I dag er det tysk fodbold, men dog ikke en ordinær turneringskamp – men en kamp fra den tyske DFB-pokal, hvor man er nået til 1/8 og derfor er det langsomt begyndt at snerpe til i den turnering, med kun 3 runder til finalen.

Nürnberg – Wolfsburg = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats ingen 3x som Bonus…

Nürnberg spiller til dagligt i 2. Bundesliga, hvor de pt. ligger placeret på 2. pladsen, efter en foreløbig fornuftig sæson. De har også spillet sig frem til 1/8 finalerne, efter de slog Osnabrück i seneste pokalrunde.

Men selv om kampen i dag spilles på Nürnberg’s hjemmebane Max-Morlock-Stadion, så har de ikke trods deres gode placering, ikke været så stærke foran egne fans. Og ida kommer der et hold fra højere niveau, der har genfundet formen og troen.

*

Wolfsburg har haft lidt svært ved at lukke kampene i Bundesligaen og spillet utroligt mange kampe remis, hvorimod de i DFB-pokalen har gjort rent bord. Man har da også meldt ud fra klubben, at man prioritere denne mulighed højt.

Wolfsburg har kun tabt 2 opgør på udebane i denne sæson og det var til hold fra Bundesligaen. Man har hentet remis’er hos bla Schalke, Bayern og Leverkusen, hvilket kræver stor disciplin hos et hold.

Denne disciplin har de også med i dagens kamp, sammen med en stigende form og derfor bør de også vinde denne kamp, med et mandskab der er mindst et niveau bedre end dagens hjemmehold.

Nürnberg – Wolfsburg = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats ingen 3x som Bonus…

To Top