Sikre

Tirsdagens Sikre svensker til et højt odds…

I dag har det kun været muligt at finde et spil som vi selv vil smide noget guld efter. Det er faktisk efter redaktionens opfattelse en sikker kamp, men Bookmakerne ser lidt anderledes på det. Men vi snupper da gerne det høj odds der mere end fordobler vores indsats.

Trelleborgs – Helsingborg = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Trelleborgs ligger som dagens gæster med oppe i den sjove ende og slås med om de attraktive kvalifikations placeringer. Der er hele 6 point op til Värnemo og de bliver nok ikke indhentet. Men fra nr. 2 til nr. 5 er der kun 2 point og Trelleborgs ligger før denne runde på en 5. plads. Formen har været god længe, men de måtte hjemtage et nederlag mod topholdet i sidste runde på 2-3. Havde de vundet det opgør ville de ligge á point med opholdet og måske endda som nr. 1.

Men dagens gæster er nok stærke, men det er hjemme i Helsingborg – på udebane kan stort set alle hold i den svenske Allsvenskan hente point. Og de bedre hold henter som regel en flermålssejr mod dem. Selv om Trelleborgs har en score på 16-9 hjemme, spiller vi alligevel kun på den rene sejr og det spil smider da også et odds af på over 2,0. Så vi ser ingen grund at at vove noget som helst – men bare fordoble vore indsats efter dette opgør. Rimelig sikker hjemmesejr vurderer vi på redaktionen.

*

Helsingborg er stadig historisk gode hjemme og ualmindelige ringe på udebane. Det er heller ikke anderledes i denne sæson, hvo r det nærmest er pinligt at se dem spille på fremmed græs. 10 kampe har givet 2 sejre, 2 gange remis og 6 nederlag. Hvis man gerne vil rykke op i Allsvenskan, så skal der nogle helt anderledes boller på suppen på fremmed græs. Scoreren er på 11-15, så den kunne faktisk godt være endnu ringere – men udebane specialister er de i hvert fald langt fra.

Det er meget sjældent når disse 2 mandskaber mødes at det er udeholdet der vinder. Men når det sker er det faktisk dagens hjemmehold, der har vundet i Helsingborg. De seneste 5 kampe mellem disse 2 mandskaber er endt med 3 sejre til dagens hjemmehold, 1 hjemmesejr til Helsingborg og en remis. Så ud over at Helsingborg er elendige på udebane, så har de det også svært med dagens hjemmehold – uanset om det er ude eller hjemme. Vi tror ikke på point til dagens gæster.

Trelleborgs – Helsingborg = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top