Sikre

Tirsdagens “Sikre” svensker på BN…

Vi starter op denne 1. maj, som traditionen tro er arbejdernes kampdag – og vi har jo været vidne til den funktion fagbevægelsen står for, i den senere tid med trusler om det ene og det andet. Vi kæmper bare for gevinster her på BN.

Halmstad – Falkenberg = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Halmstad spiller i den næstbedste svenske række SuperEttan, hvor de mildest talt er kommet elendigt fra start i denne sæson. De vandt premierekampen med 2-1, men siden har det været nederlag.

Nu har de kun spillet 3 kampe, men også optakten til sæsonen har ikke været nogen dans på roser, så det virker til at Halmstad går en stram sæson i møde. Vi tror ikke på mere end højst 1 point hjemme på Örjans Vall Stadion.

*

Falkenberg har helt modsat fået en forrygende start og har maksimumpoint for deres 4 første kampe. Scoren på 10-3 indikerer også, at de har været klar fra sæsonstart og det stopper ikke foreløbigt.

Begge udekampe mod hhv. GAIS og Landskrona bevidner om et stærkt koncept, for det er begge gode hjemmehold og det er de også i år, bortset fra deres møde med Falkenberg. Vi er sikre på, at Falkenberg henter mindst det ene point her.

Halmstad – Falkenberg = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top