Nyhed

Tirsdagens Sikre svensker på BettingNews…

Vi starter tirsdagens op på den anden side af Sundet, som er det farvand der deler Danmark og Sverige fra hinanden. Her er det den bedste svenske række som går under navne Super Ettan.

Degerfors – Brage = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Degerfors er kommet jævnt fra start, men virker ikke rigtigt til at have det høje niveau til rækken indtil videre. Men Degerfors plejer også at være lidt tunge i starten af en sæson.

De hr vundet 1 kamp og tabt 1, i deres 2 første kampe foran egne fans. Men overbevisende har det ikke været. De vil selvfølgelig bide fra sig, men dagens gæster er i rigtig god form.

De 2 seneste gange disse 2 mandskaber har spillet mod hinanden, er det endt remis. Det kan følges op af at holdet har tabt de 2 seneste kampe, så formen virker stadig ubalanceret.

*

Brage tabte til topholdet Varbergs, men det er også det første nederlag i sæsonen. Det er ikke et svaghedstegn, da Varberg virker meget stærke i denne sæson. I de 2 første udekampe er der hentet 4 point.

Brage var i sidste sæson det bedste udehold, så får de rettet op på problemerne på hjemmebane, så vil de ende som en af kandidaterne til oprykning efter denne sæson. Vi tror faktisk at de vinder i dag.

Degerfors – Brage = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top