Sikre

Tirsdagens Sikre svensker på BettingNews…

Tirsdagens eneste anbefaling er hentet i den næstbedste svenske række SuperEttan. Her spiller man jo vinter-til-vinter tureringer og er nået frem til 18. runde i denne sæson. Ingen af holdene er tophold, men hjemmeholdet går efter oprykning og er ikke så langt fra denne mulighed. Formen er også forskelligt og det er gæsterne der er i den ringeste forfatning.

Trelleborgs – Östers = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

Trelleborgs er blandt de mest formstærke mandskaber i denne periode og ligger da også fornuftigt placeret på en 5. plads, her efter 17 ud af 30 runder er afviklet. Der er 2 point op til en oprykningsmulighed og 4 point op til topholdet. Så Trelleborgs har bragt sig i en langt bedre situation end de har gjort i en del sæsoner. Det er blevet til 6 sejre i de seneste 10 kampe og 3 nederlag – både ude og hjemme og scoreren er samlet set fornuftig. Dog ville en opstramning af defensiven gøre sejrene større.

Hjemme på Vångavallen i Trelleborg, er de et ganske habilt mandskab og de fleste hold har det svært når de er på besøg hos Trelleborg. Også i denne sæson har de gjort det godt hjemme på Vångavallen, hvor det kun en gang er sket, at de måtte gå i omklædningsrummet som tabere. Ellers er det blevet til 5 sejre i 8 kampe og 2 gange remis. Vi er helt sikre på, at den 6 sejre kommer i hus i dag – også selv om Bookmakerne ikke har helt den samme tiltro il Trelleborg, som vi har på redaktionen.

*

Östers er begyndt på en længere tur ned at stigen og er på vej til den ende af tabellen, som alle hold ønsker at undgå. Formen er ikke opløftende i denne periode og med kun 2 point ned til det bedste hold under stregen, begynder det også at snerpe lidt til rent mentalt. Der er dog 13 runder tilbage at ændre tingene i, så selv om det er skidt sted at være placeret, er alt håb langt fra ude endnu. Men der skal til at komme langt flere point ind på kontoen.

På udebane er de ikke frygtet og har da også kun hentet 7 point indtil videre efter 8 forsøg. Östers spiller meget defensivt på udebane og går benhårdt efter det ene point. Vi er ret sikre på, at det ikke bliver i dag der kommer point ind på kontoen – men en forværring af placeringen og den i forvejen negative score på 12-15, efter 17 kampe. Men når defensiven lukker mål ind i stort set hver udekamp og man selv har rigtigt svært ved at score, så er det en lidt håbløs mission og opgave man har sat sig selv på. Sikkert nederlag til Östers.

Trelleborgs – Östers = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

To Top