Sikre

Tirsdagens Sikre svensker fra SuperEttan…

Svenskerne har fordelt kampene i den næstbedste række ud på flere dage i ugen og det betyder at der spilles nogle kampe hver dag. Men selvfølgelig er ikke alle kampene værd at spille på, da SuperEttan også kan virke lidt “ujævn” i resultaterne – helt som vi kender det fra den danske Superliga. I dag har vi fundet et godt odds på et opgør vi anser som rimeligt sikkert.

GAIS – Landskrona = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

GAIS ligger nr. 5 her, før den 9 runde i den næstbedste række i Sverige afvikles. Det er 3 point fra toppen af rækken, så der er masser at tro på femover. GAIS kom super godt fra land, hvor de stadig var ubesejrede efter de første 4 runder med 10 point. Men så røg de ind i topholdet og tabte 0-1 på udebane og efter det gik det ned af bakke. De 2 næste kampe blev også tabt. Men nu ser det ud til, at de lige har fået sundet sig lidt og igen er begyndt at vinde.

I sidste runde slog de nr. 2 Norrby på udebane med 2-0. Vi tror deres gode start måske overrumplede dem en smule og måske gjorde dem “uovervindelige”, men tabte så til topholdet. Det har de lige skulle sunde sig over og er kommet i balance igen. GAIS er helt klart bedst hjemme og de 2 første kampe blev endda også vundet. Sæsonens 3 hjemmesejr kommer helt sikkert i dag.

*

Landskrona er et glimrende mandskab og ligger da også placeret som nr. 4 før denne runde. Det hedder 3, sejre og 4 gange remis, samt et nederlag. Så det er egentlig godkendt i forhold til resten af ligaen. Men Landskrona slås igen med deres forfærdelige udebane styrke. Det er nærmest historisk hvor ringe de egentlig er på fremmed græs. Til gengæld er de utroligt stærke hjemme i Landskrona, som man kan sejle til fra Dragør på Amager. I pokal turneringen når de ofte langt, grundet den styrke de har hjemme.

Men igen i denne sæson er det nærmest den rene elendighed på udebane, når man sammenligner med hjemmebanen. 3 kampe har givet 2 gange remis og 1 nederlag. Kun 1 af holdende kom fra den bedste 1/3, så de kommer ikke med ret meget – af en eller anden uforklarlig årsag. Vi skal da også hele 20 år tilbage for, at finde den seneste sejr til Landskrona over GAIS. Alle efterfølgende kampe er tabt – uden undtagelse. Det samme kommer til at ske igen i dag. 

GAIS – Landskrona = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top