Sikre

Tirsdagens Sikre svenske opgør på BN…

Vi starter denne tirsdag op med et opgør fra den næstbedste række i Sverige SuperEttan. Vi mener helt sikkert i dette opgør, at Bookmakerne har læst de to mandskaber forkert og har givet et alt for højt odds på en hjemmesejr. Derfor kan vi spille på “Dobbelt-Chancen” og stadig få et brugbart odds.

Norrby – Sundsvall = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Norrby ligger på 9. pladsen i den næstbedste svenske række SuperEttan, efter en noget tung start på sæsonen. Men med en stigende formkurve er de ved at løfte sig op i tabellen og væk fra bunden.

Norrby er selvfølgelig ebdste hjemme, uden at være frygtindgydende – men de får point i langt de fleste af deres kampe – især mod jævne og de mere ringe mandskaber i rækken. I dag er det et af den type mandskaber der kommer på besøg.

*

Sundsvall er i ualmindelig dårlig form og kan slet ikke få det til at fungere i kampene. De seneste 5 kampe er alle tabt og det har været rimeligt overbevisende. Scoreren hedder 4-11 i denne periode. Så der skal andre boller på suppen, hvis de skal have succes i denne sæson.

Sundsvall røg ud af Allsvenskan i sidste sæson og havde håbet på, at skulle kæmpe med om oprykning. Men den nuværende 8. plads i midten af rækken giver ikke meget håb for det ønske. Sundsvall har kun fået 2 sejre i 9 udekampe og vi er ret sikre på, at det 3. ikke kommer i dag.

Norrby – Sundsvall = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top