Sikre

Tirsdagens “Sikre” svenske anbefaling…

Da de fleste landes turneringer i Europa er ved at rinde ud, har vi i dag valgt at se nærmere på t opgør fra Sverige, hvor vi mener at oddset er tæt på en ren foræring, til et godt hjemmehold.

Landskrona – Helsingborg = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Landskrona er et rimeligt godt hold hjemme på Landskrona Idrottsplats, som man let kan komme til, hvis man tager båden fra Dragør. De er ikke blandt toppen af hjemmehold, men henter et stabilt antal point hjemme.

De har da også kun tabt til et af de 2 tophold med et knebent 2-3 nederlag, ellers er det blevet til en sejr og en remis. Det bliver et tæt opgør og en remis er på ingen måde usandsynlig.

*

Helsingborg er kommet godt fra start i denne sæson uden de dog har slået hul på lydmuren. De har vundet over holdene fra bunden, men har også tabt til et hold fra top 3 – de ligger dog selv på 4. pladsen.

Men vi vurderer på redaktionen, at de ikke er kommet rigtigt igang endnu, hvis det overhovedet sker – for der er for mange svipsere, hvis de skal tro på en endelig oprykning. Vi ser endnu en svipser i dette opgør til Helsingborg holdet.

Landskrona – Helsingborg = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top