Nyhed

Tirsdagens Sikre Svenske anbefaling på BN..

Svenskerne er jo et helt andet sted i deres turneringer, da de starter op i foråret med deres rækker. I denne anbefaling er vi lidt målløse over Bookmakernes valg af favorit og Odds – men det skal vi ikke klage over fra kampen i den svenske SuperEttan.

Dalkurd – Örgryte = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Dalkurd ligger nr. 11 med 2 point færre end dagens gæster fra Örgryte og har ikke rigtigt fundet melodien endnu. Men det er tegn på fremgang og der kommer nu også sejre på kontoen, efter en lidt skidt start.

Hjemme er de normalt rimelige habile og Dalkurd er også et nedrykkerhold, som nu så småt er kommet igang, efter nedryknings skuffelsen. I forvejen har Dalkurd et godt tag på gæsterne, ved de tidligere møder og har vundet dem alle.

*

Örgryte var godt forberedt til sæsonen, det var i hvert fald det indtryk man fik, efter de første runder var afviklet. Men det virker mere nu som om de andre hold både har indhentet og overhalet den ellers gode startform, for sejrene er den grad udeblevet.

De seneste 5 kampe har givet 2 point. Örgryte har ikke tabt stort, men spillet har bare ikke vist sig særligt effektivt her et stykke inde i sæsonen. Vi kan på redaktionen ikke rigtigt se hvad der skulle have vendt tingene og da de også er på udebane, ser vi kun et fint spil på Dobbelt-Chancen til gode odds.

Dalkurd – Örgryte = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top