Nyhed

Tirsdagens Sikre svenske anbefaling fra SuperEttan…

Vi starter denne tirsdag ud med et spil fra den næstbedste svenske række SuperEttan. Odds’et er en del højere end vores normale odds omkring den “Sikre” – men vi føler os nu ganske sikre alligevel.

Örgryte – Halmstad = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Örgryte vil med en sejr i dag, hoppe tilbage på 4. pladsen, med kun 4 point op til topholdet fra Varbergs. Örgryte har været stabile genne hele sæsonen, dog uden at være prangende. Men med kun 4 nederlag efter 17 kampe, må det siges at være godkendt.

Hjemme er det kun smuttet en enkelt gang, efter de har haft gæster på besøg i 8 kampe. Så de smider ikke om sig med point foran egne fans. Det har vi bestemt heller troen på i dag. Faktisk tror vi på en flermålssejr – men holder den bare lige på.

*

Halmstad har været jævne gennem hele sæsonen, men det skyldes mest deres manglende evner på fremmed græs. Efter 8 gæsteoptrædender står de tilbage med 3 sejre og 5 nederlag. Så det er meget knald eller fald på udebane.

I dag er vi helt overbeviste om, at det bliver fald. I forvejen har de haft det svært med dagens hjemmehold i de senere år. Det er både hjemme og ude. Vi har svært på redaktionen ved at se, at Halmstad har andet at komme med end et hold – og der skal jo være 2 hold på banen!

Örgryte – Halmstad = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top