Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil på redaktionen….

Første arbejdsdag i det nye år for rigtigt mange og der er sikkert stadig en hel del tunge hoveder der lige skal hjælpes i gang. Økonomisk er der sikkert også en del der hænger og her kan vi med et spil fra Championship i England hjælpe dig.

Wolverhampton – Brentford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste velkomstbonus på markedet…

Wolverhampton er stadig godt kørende trods det hårde december program, afsluttende med den jule/nytårs kampagne, hvor det er sidste kamp i dag, før det kommer nogle dage med pause.

De seneste 4 kampe har givet 10 point og det er til trods for, at de 3 har været på udebane. Så det er ikke uden grund at Wolverhampton topper Championship med hele 10 point ned til nr. Derby på 2. pladsen.

Hjemme på Molineux Stadium er de en klasse for sig på dette niveau, med 9 sejre, 2 gange remis og kun 1 nederlag efter de første 12 kampe. Vi forventer helt klart at den gode form og julekampagne følges op med en sejr hjemme på Molineux Stadium.

*

Brentford har også en god form, men modsat hjemmeholdet har de spillet 3 af de 4 seneste kampe hjemme i London, hvor det samme pointantal 10, er hentet i samme antal kampe.

Ser man lidt mere isoleret på deres evner på udebane, så har de det ikke lige så let som topholdet. 4 ud af 12 er godt nok vundet, men modstanderne har også været fra den forkerte ende af tabellen. Det kan man vist ikke sige om dagens hjemmehold.

Wolverhampton – Brentford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste velkomstbonus på markedet…

To Top