Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil på BNs redaktion…

Dagens første anbefaling er dagens “Sikre” og den har vi fundet i den næstbedste række i Italien, som finde under navnet Serie B hos din Bookmaker – en kamp vi syntes Bookmakerne har ramt helt skævt.

Carpi – Foggia = 1 = Odds 2,20
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med de Højeste PreBet Odds…

Carpi kan være ganske tilfredse med sæsonstarten i den italienske Serie B. Det var måske en streg i regningen med 1-1 i seneste kamp på udebane, men det var mod Cremonese – som også er startet rigtigt godt.

Hjemme har de spillet to kampe med sejr til følge og selv om de kun vandt med 1-0 i begge kampe, så er det ikke helt ualmindeligt for Carpi at vinde med en pind. Måske en smule for italiensk, men hjemme på Stadio Sandro Cabassi vinder de oftest.

*

Foggia kan skue lidt misundeligt til hjemmeholdets start, for de har selv lagt forfærdeligt fra land, med 2 point i deres 4 første kampe. Det var hjemme man hentede 2 gange 1-1, men igen mod hold der slet ikke er i samme omdrejninger som Carpi.

På udebane har de tabt begge deres kampe med 1-5, så derfor hedder det 2-10 i score…!!! Historisk har Carpi også vundet de gange disse to hold har mødt hinanden tidligere og det er både ude og hjemme.

Vi kan slet ikke forstå hvordan oddsætterne kan sætte oddset så højt som her til formiddag, men det falder sikkert også en smule i løbet af dagen.

Carpi – Foggia = 1 = Odds 2,20
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med de Højeste PreBet Odds…

To Top