Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil på BettingNews…

I tirsdagens anbefaling er vi taget et smut ned i den spanske La Liga 2, hvor vi har fået en god fidus til dagens stærke og ubesejrede hjemmehold, der også er i en rigtig god form og ligger i den rigtige ende af tabellen.

Huesca – Reus Deportiu = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den Absolut Bedste Bonus…

Huesca er bestemt et af de bedste hjemmehold i La Liga, med 10 opnåede point efter 4 hjemmekampe. 3 sejre og en enkelt remis er det blevet til og scoren på 5-1, indikerer også stabilitet.

Huesca har i de senere år haft et godt tag på gæsterne, uanset om det har været hjemme på Estadio El Alcoraz eller ved besøg hus Reus Deportiu. Vi er sekre på, at de endnu engang henter alle 3 point til et ganske glimrende Odds.

*

Reus Deportiu ligger i midten af rækken og roder og det skyldes mest, at de har spillet 5 ud af 8 kampe remis. 2 sejre og et enkelt nederlag er det også blevet til og det rækker jo ingen vegne.

De vandt godt nok seneste udekamp, men det var hos Almeria som slet ikke har samme styrke hjemme, som Huesca. Så det ser vi bestemt ikke som et tegn på fremgang – men måske mere som en kamp hvor heldet var på Reus side.

Huesca – Reus Deportiu = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den Absolut Bedste Bonus…

To Top