Nyhed

Tirsdagens Sikre spil fra Redaktionen…

Vi starter denne tirsdag i League One, men har ikke glemt at der også er Champions League – hvilket de øvrige af dagens anbefalinger omhandler. Men vi starter med et opgør mellem 2 mandskaber der kæmper for at overleve og for hjemmeholdet ser det ud til, at missionens lykkedes.

Blackburn – Tranmere = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

Blackburn har grundet en god form i en periode, bevæget sig væk fra nedrykningsstregen og der skal virkelig komme en mega krise, hvis de ikke skal overleve Championship i denne sæson. De er nu rykket op på en 13. plads og ha en stor margin ned til holdet lige under stregen.

Blackburn er så absolut bedst hjemme og det er da også her de har hentet 2/3 af deres point i denne sæson.Ligeledes er formen foran egne fans også høj i denne periode og holdes den, kan de måske blive spændende i den sidste ende. De vinder sikkert i dag.

*

Tranmere er helt til hundene og ligner et mandskab der ryger ned. De er det bedste mandskab under stregen og de er ikke truet bagfra inden denne runde. Der er 10 point ned til holdet under. Men der er så til gengæld også hele 7 point til en redning.

Så det er efterhånden ved at være tid til at løfte niveauet, hvis de skal forblive i Championship. Men det er udebane i dag og her har de sand for dyden ikke været nogen succes. Det bliver det heller ikke i dag og hvis det går godt, taber de kun med et enkelt mål.

Blackburn – Tranmere = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top