Nyhed

Tirsdagens Sikre spil fra Irland i EM kvalen…

Der er stadig EM kvalifikations kampe igang, men så er det også et overstået kapitel og spillerne rejser retur til de klubber der til dagligt betaler deres fede hyre. Vi starter op i Irland med gruppe D, som også er Danmarks gruppe.

Irland – Georgien = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste EM Bonus at spille for…

Irland ligger sammen med Georgien i Danmarks gruppe D, men vi forventer ikke at nogen af disse to nationer går vindere fra gruppen. Men bolde er rund og alt kan ske og irerene giver ikke så let op.

Hjemme er de rimelige, uden dog at være prangende. Men med tanke på dagens gæsters niveau, mener vi at der er store muligheder for en hjemmesejr. Vi kan faktisk ikke rigtigt se at det kan gå anderledes.

*

Georgien vandt deres gruppe i UNL, men de lå også nede i niveau 4, så det fortæller lidt om deres samlede niveau. Dagens hjemmehold ligger trods alt stadig et niveau højere end Georgien.

Selv på niveau 4 bar Georgien ikke overbevisende. Jo de vandt da de fleste af deres kampe, men målscoreren var bestemt ikke prangende. I dag står de overfor et taktisk godt hold, der har masser af spillelyst, masser af fysik og mere fart i bolden end gæsterne.

Irland – Georgien = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste EM Bonus at spille for…

To Top