Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil fra Frankrig…

Vi starter dagen op med noget fransk, og det er hverken sproget eller den oplevelse man som mand og kvinde kan nyde i fællesskab, men bare dagens første anbefaling fra den franske Ligue 1.

Monaco – Nice = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får et Risikofrit spil på kr. 100,-…

Monaco er ikke helt så suveræne i denne sæson som i fjor og nu er det igen PSG, der dominerer Ligue 1 i Frankrig. De er dog med som nr. 2, men er hele 9 point efter hovedstadsklubben.

Hjemme på  Stade Louis II i fyrstendømmet Monaco, er det kun PSG der har formået at hente alle 3 point i denne sæson. De havde så en dårlig dag mod Montpellier, men har vundet de 8 øvrige kampe på hjemmebanen.

Her har de også et godt tag på gæsterne fra den sydfranske kystby Nice, som kun har vundet 1 opgør, i deres seneste 7 forsøg. Formen er hvor den skal være og så er de rigtig svære at have med at gøre på  Stade Louis II.

*

Nice har efterhånden fundet takterne frem fra sidste sæson og er blandt rækkens mest formstærke hold i denne periode. De er dog røget ud af pokalen og det var netop til dagens hjemmehold fra Monaco. Det er ikke mere end en uge siden.

Her tabte Nice hjemme med 1-2 og det er på hjemmebanen de er absolut stærkest. Så det var en lille begmand, der mudrer den eller s fantastiske form i ligaen.

I dag er de så ude og her har det knebet en del. Selv om formen har været rigtig god, så er de på udebane stadig meget ordinærer. Det er svært at se hvordan et Nice hold skulle kunne vinde på Stade Louis II, med den form de har på udebane i denne periode.

Monaco – Nice = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får et Risikofrit spil på kr. 100,-…

To Top