Nyhed

Tirsdagens “Sikre” spil fra FA Cup’en…

Der er et hav af pokalkampe i denne uge og vi kan ikke komme udenom, at vi er faldet for flere spil på denne type kampe i denne uge. Vi starter i den traditionrige engelske FA Cup.

Newport – Middlesbrough = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

Newport spiller til dagligt i League Two, hvilket er 2 niveauer under dagens gæster fra Middlesbrough. Her ligger de midt i tabellen og virker ikke at skulle bekymre sig om hverken op- eller nedrykning.

Formen er jævn på League Two niveau, men langt fra prangende. Det er både flot og noget overraskende at finde Newport i 1/16 finalerne, men vi er overbeviste om, at festen og overraskelserne stopper i dag.

*

Middlesbrough ligger godt til i Championship og er pt. placeret som nr. 5. Formen i denne periode er rimelig god og konstant og det er lang tid siden, at Middlesbrough ha tabt. Der skal vi helt tilbage til december.

Middlesbrough stillede med et lidt reserve spækket mandskab i det første opgør som endte 1-1. De prioriterede turneringen og håbede på, at hjemmebanestyrken ville give det ønskede resultat.

De unge gjorde det rigtigt godt, men manglede lige det sidste i at gøre arbejdet færdigt. Vi er sikre på, at det hold der sendes til Newport i dag, nok skal gøre hele arbejdet og vinde overbevisende – selv om det er FA Cup’en og overraskelserne nogle gange står i kø.

Newport – Middlesbrough = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

To Top