Nyhed

Tirsdagens Sikre spil fra Englands National…

Der er stadig et par dage til EM kvalen starter med de første kampe på torsdag – og det betyder også, at er er meget stille i de forskellige ligaer. Der er dog enkelte ligaer der stadig spiller og National League er en af dem.

Halifax – Chorley = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Halifax topper pt National League med 31 point efter 15 runder. Scoreren på 26-14, er kommet efter en stabil perioder. Selv om der er 4 kampe der er tabt på gulvet, ligger de alligevel med 2 point ned til nr. 2.

Hjemme har det kikset et par gange, når de stærke udehold har været på besøg. Men dagens gæster kan på ingen måder betragtes som stærke, og det er hverken når det kommer til ude eller hjemme. Sikker sejr og 3 point til Halifax i dag.

*

Chorley ligger næstsidst efter kun 1 sejr og masse remis’er. Kun 1 point skiller dem fra æren som bundhold og den mulighed ser vi absolut som et udfald efter dagens kamp.

Det var ikke ude at de fik deres sejr, så her venter de stadig på deres første succes. Det er dog blevet til 4 gange remis, men det har helt klart være mod hold i en noget ringere stand, end dagens hjemmehold. Chorley bliver slagtet i dag.

Halifax – Chorley = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top