Sikre

Tirsdagens Sikre spil fra det bjergrige Schweiz…

Dagens hjemmehold har i mange sæsoner været i toppen af den schweiziske liga Super League, men har i den gad fået konkurrence af Young Boys, som ender som suveræne vindere af titlen i denne sæson. Men Basel kan stadig ende som nr. 2, hvilket er deres nuværende placering der skal forsvares.

Basel – Lugano = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Basel har fået en hård konkurrent om tronen i schweizisk fodbold i form af Young Boys. Så i denne sæson må de nøjest med en skundær placering og det kan sagtens ske, at det ikke engang bliver som nr. 2, da Servette er en seriøs trussel til at ende på denne placering. Så 3. pladsen er vigtig for Basel, hvis de skal ud og spille Europæisk i næste sæson. I denne sæson burde de have vist større styrke, da de ikke kvallede sig til denne sæsons EL.

Så det mindre slid på mandskabet har ikke styrket dem i forhold til Young boys. Vi er dog ret overbeviste om, at de vinder denne dyst mod Lugano. Basel er et af de stærkeste hjemmehold i den schweiziske Super League, hvor det kun er sket 3 gange at de har måtte forlade banen som tabere. De skal nok være på plads i dagens opgør og forsvare der nuværende europæiske placering.

*

Lugano kan rent faktisk true Basel’s 2. plads og Servette på 3. pladsen, som begge ligger på de 2 sidste europæiske placeringer i den schweiziske Super League. Men formen er tippet lidt i den gale retning i den seneste periode, hvor der er faldet 3 nederlag i de seneste 5 kampe. Hvilket har betydet, at Lugano er dumpet lidt ned i tabellen og halter en smule bag de nærmeste konkurrenter til 2. og 3. pladsen.

Med kun 3 runder tilbage er der ikke så meget tid at løbe på eller point. Så en sejr i dette opgør ville give dem en overraskende mulighed for at spille europæisk i næste sæson. Vi tror på redaktionen dog ikke på, at Lugano’s mandskab er stærkt nok til at hamle op med hjemmeholdet fra Basel og taber.

Basel – Lugano = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top