Nyhed

Tirsdagens Sikre spil fra de engelske turneringer…

Det er tirsdag og så er der også Champions League på programmet. Vi lægger dog ud med et opgør fra den engelske National League, hvor dagens “Sikre” er hentet. Men vi kigger også på et par CL kampe i dag.

Solihull – Wrexham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Solihull Moors ligger placeret som det bedste hold i den nederste halvdel af den engelske National League. Et typisk engelske spillende mandskab som har det bedst hjemme og rigtigt skidt ude.

Efter 13 kampe er det blevet til 18 point, hvor de 12 af dem er hentet hjemme foran egne fans. Det vil ikke være anderledes i dag og især ikke med tanke på gæsternes evner på udebane.

*

Wrexham har set bedre tider men er nu placeret i den 5. bedste række i England. Og det ser faktisk ikke ud til at nedturen er igang med at stoppe. I denne sæson har det været helt skidt stort set.Kun 3 sejre efter 13 kampe.

Det er blevet til samlet 14 point og de 12 er taget hjemme. Så ingen tvivl om, at som det ser ud nu, skal Wrexham overleve via point foran egne fans for på udebane er det nærmest pinligt. Ude er de de ligaens klart ringeste hold

Solihull – Wrexham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top