Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil fra Championship…

Vi er denne tirsdage hoppet over den engelske kanal til den engelske Championship, hvor vi har fundet et opgør vi anser som rimeligt godt, da både sandsynlighed og odds er ret høj.

Sheffield Utd. – QPR = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

Sheffield Utd. er måske ikke i den bedste form og især på udebane har de haft kvaler på det sidste. Det har betydet, at de er faldet lige udenfor de sjove pladser, men fik det vendt i sidste runde med en sejr.

Hjemme på Bramall Lane plejer de at være stabile, selvom de også her haft et par “dumme” udfald. Men nu er formen igen på vej i den rigtige retning og det belønnes med 3 point mere til kontoen.

*

QPR ligger i en slags ingen mands land. Skal de ryge ned, skal de virkelig gøre det skidt i resten af sæsonen og en oprykning er kun muligt, hvis de får ret så meget ild i bagdelen.

Vi tror ikke på nogen af mulighederne, men en slutplacering der hvor det er helt ligegyldigt, Men det betyder ikke at de kan stoppe op nu, men når de ikke spiller hjemme foran egne fans – kan man godt få den fornemmelse.

For hjemme er de stort set på samme niveau som hjemmeholdet, men når det kommer til udebanekampe – så kan man godt sige, at de lader en del tilbage at ønske. Kun 2sejre er det blevet til og den 3. kommer helt sikkert ikke i dag.

Sheffield Utd. – QPR = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

To Top