Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra Championship…

Vi fortsætter denne tirsdag i den engelske Championship, hvor der kun er 2 runder tilbage for dagens 2 mandskaber – og det er gæsterne der skal bruge point, hvis det ikke skal gå helt galt.


Millwall Bristol City = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol City har smidt håndklædet i ringen, da de konstaterede at de ikke kunne få noget ud af denne sæson. Med kun 2 runder tilbage og 4 point op til en evt. Play Offs placering, skal der point på kontoen i dag, hvis de skal have troen på succes.

Men formen er elendig og der er kun indhentet 1 sejr i de seneste 5 kampe, hvor af de 3 er tabt. I forvejen er de ikke blandt de bedre hjemmehold, med kun sejre i 1/3 af kampene foran egne fans. Vi tror ikke på sejr i dag.

*

Millwall har brug for point. Kun 4 point skiller dem fra den truende nedryknings streg. De bakkes dog op af en form der måske ikke er prangende, men den giver point i stort set hver kamp.

Millwall har faktisk et godt tag på hjemmeholdt, som de ikke har tabt til siden 2012. Så med lidt ekstra held og en god motivation, så tror vi på alle 3 point til gæsterne fra Millwall.

Millwall Bristol City = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top