Nyhed

Tirsdagens Sikre spil fra Bundesligaen.

De spiller stadig i den tyske Bundesliga og har indsat en midtuge runde, da de skal have så mange runder overstået før nytår, da turneringen skal være færdig tidligere grundet næste sommers EM. Man kan da også godt fornemme at flere af holdene er ved at være lidt slidte.

Augsburg – Düsseldorf = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Augsburg kom lidt skidt fra start og det kan ses på deres nuværende placering. Nr. 12 dog med 5 point ned til stregen. Men der er arbejdet på sagen og de seneste 9 kampe har kun givet 1 nederlag – og formen er stadig stigende.

De seneste 5 kampe har givet 4 sejre og en remis. Så Augburg bygger på stille og roligt og i dag er de hjemme og bygger videre. Ligesom de fleste andre hold er Augsburg klart bedste hjemme, hvilket gæsterne også vil få at mærk i dag. Sikker hjemmesejr.

*

Düsseldorf er noget mere pressede i denne sæson og ligger som det bedste hold lige under stregen. Om de spiller hjemme eller ude er næsten et fedt. Men de er selvfølgelig en del bedre hjemme, selv om det har været svært at se.

I dag er de så ude og her har de rigtigt svært ved at begå sig. 1 sejr, 2 gange og 5 nederlag er det blevet til efter 8 kampe. Når så også det sejler hjemme og formen virker som om den er på vej endnu længere ned, så er det svært at tro på noget fra dem i dag – andet end et nederlag.

Augsburg – Düsseldorf = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top