Sikre

Tirsdagens “Sikre” spil af panelet…

Dagens første valg af anbefalinger denne tirsdag er hentet i den næstbedste engelske liga Championship, hvor vi kan se at der er et hold der har så mange problemer, at de har svært ved at få point.

Reading – Nottingham F = X2 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

Reading er meget udfordret i denne periode og det skyldes ikke mindst de mange skader, som truppen trækker med og har gjort det i lang tid. Derudover er formkurven hastigt nedadgående, hvilket ikke hjælper på holdets position i tabellen.

Kun 2 sejre i deres seneste 10 kampe og den ene skal findes hele 10 kampe tilbage. På hjemmebanen Madejski Stadium i Reading er der ikke mange lyspunkter at hente. 1 sejr og  gange remis og den anden halvdel af de 6 kampe er tabt.

*

Nottingham F. er lidt af et alt eller intet hold, men snupper som regel alt fra de hold der er ude af balance. Senest slog de Hull på udebane, som heller ikke er særligt godt kørende.

3 af sæsonen 7 kampe er vundet, de øvrige tabt. Men det er tydeligt at se hvilken ende af tabellen de vindende hold kommer fra og hvilken ende de hold som Nottingham har slået kommer fra. De får mindst 1 point i dag, selv om de stort set aldrig spiller remis.

Reading – Nottingham F = X2 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

To Top