Sikre

Tirsdagens Sikre spanske kamp på BN…

Her har vi fat i en af flere skuffende mandskaber i den spanske La Liga og vi tror da også på, at hjemmeholdets manager snart er fortid i klubben. Der har simpelthen været for mange af de forkerte skuffelser og for mange pointtab mod dårlige mandskaber.

Real Madrid – Getafe = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Real Madrid røg som bekendt ud af pokalen til Alcayano som ligger helt nede i Segunda B, som er 2 niveauer længere nede. Man kom lidt på plads efterfølgende mod Alaves, for så at tabe til Levante hjemme. Faktisk har Real Madrid været bedst på udebane indtil videre. Det fortsatte de med at være i seneste udekamp mod Huesca.

I dag er det så hjemme på eget græstæppe, hvor der allerede er sat 3 kampe over styr. Det forventer vi bestemt ikke vil ske i dag. Men mesterskabet ser ud til at være ude af hænde, så nu er der kun CL tilbage at håbe på – som også er lige rundt om hjørnet. Hovedstadsklubben skal nok få alle 3 point i dag ellers er Zidane fortid. 

*

Getafe er igen i denne sæson et mandskab der roder rundt i midten. Jo, de har gode periode og kan ind i mellem overraske – men generelt er de kun et jævnt mandskab. 6 sejre i 20 kampe slår ingen mand af hesten og formen peger i den forkerte retning. Men passer de ikke på i Getafe så skal de til at have nedryknings spøgelset med ind i omklædningsrummet og det er aldrig det der skaber den bedste stemning i en trup.

I dag står man så overfor et mandskab der i den grad har noget at revanchere, efter en dårlig periode. Når der så tillægges at det er på udebane – så virker det som en nærmest umulig opgave for gæsterne. Men med de “tossede” resultater for Real Madrid, kunne man tro at Getafe også havde en chance – men den tror vi bare ikke på.

Real Madrid – Getafe = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top