Sikre

Tirsdagens Sikre spanske kamp på BN…

Vi er smuttet ned til Spanien og hentet kampen i den bedste række La Liga. Her er det 2 mandskaber der både spillermæssigt, men også styrkemæssigt er på 2 helt forskellige planer og det er hjemmeholdet der er på det højeste plan og vores favorit.

Ath. Bilbao – Vallecano = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Ath. Bilbao har kun den hjemlige liga at se til i denne sæson, hvilket betyder at de har spillere der er mere udhvilet i hver runde, end de mandskaber der også deltager internationalt. Ligeledes er Bilbao’s mandskab heller ikke fyldt med landsholdsspillere – så det er et mandskab der kan holde en mere balanceret fysisk form og måske også have færre skader gennem sæsonen. Det giver dem muligheden for at slutte bedre end i sidste sæson, hvor de endte på en 10. plads, langt fra en international plads.

Indtil nu har de ikke tabt i La Liga og det er blevet til 2 gange remis og 2 sejre. Bilbao lagde lidt forsigtigt ud med 2 gange remis, men vi vurderer at det skyldtes en lidt forsigtigt start rent taktisk. Kamp nr. var imod FC Barcelona, som endte 1-1, så her begyndte selvtilliden sikkert at vokse lidt mere. Efter de 2 kampe smed Bilbao nogle af nerverne og det har givet 2 sejre over hhv. Mallorca og Celta Vigo. Vi fornemmer den 3. sejr i sæsonen i dag, hjemme på San Mamés.

*

Vallecano er oprykkere til den bedste spanske række i denne sæson og har mærket den store forskel der er fra La Liga 2 til den bedste række. Starten var ikke prangende og de 2 første kampe endte med nederlag. Det skal dog tilføjes at begge kampe var på udebane mod 2 gode mandskaber. Det var Sevilla og Real Sociedad. De har så efterfølgende hentet en sejr over Granada og en remis mod Levante. Scoreren hedder 5-5 og de 4 af målene kom i hjemmekampen mod Granada.

Så de har allerede vist at de imod de mere etablerede hjemmehold, kan de ikke stå distancen og dagens hjemmehold må siges at tilhøre den kategori. De seneste 5 gange Vallecano har spillet mod Bilbao er det endt med 4 nederlag og en remis. Så det er en modstander der kun har givet udfordringer de senere år. Vi overvejede faktisk at spille hjemmeholde som vinder med mere end 1 mål, men holder os bare til det rene vinderspil, nu hvor den er kategoriseret under dagens “Sikre”.

Ath. Bilbao – Vallecano = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top