Sikre

Tirsdagens “Sikre” skotte fra BN…

Der er lidt langt mellem spilbare kampe, grundet den forestående 2 landskamps runder, med træningskampe for de mange hold der skal deltage i det kommende VM i Rusland til juni.

Derfor starter vi op i den nordlige og klippefaste del af Britanien, hvor det er den næstbedste skotske liga der lægger kamp til den “Sikre” i dag.

Brechin – Dunfermline = 2 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

Brechin får kun en sæson i den næstbedste skotske række, da de på ingen måde har niveau til at være med i dette selskab. Sæsonen 27 kampe har givet “Nul” sejre og 4 gange remis.

Så det er et hold der er vant til at tabe stort set hver kamp, som det er sket i de 8 seneste kampe. De seneste 7 gange disse 2 hold har tørnet sammen, er det alle gange endt med en sejr til dagens udehold fra Dunfermline.

*

Dunfermline ligger faktisk ikke så skidt til, da de er det bedste placerede hold, lige under de placeringer der giver kvalkampe efter endt sæson. Kun 4 point efter Morton som ligger nr. 4, men Dunfermline har en kamp i hånden.

Så hvis de strammer balderne i den sidste del af sæsonen, så kunne det godt gå hen og blive en succesfuld sæson. Vi er overbeviste om, at de haler ind på Morton, med en sikker sejr i denne kamp mod bundholdet.

Brechin – Dunfermline = 2 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

To Top