Sikre

Tirsdagens “Sikre” skotske spil…

Det er godt nok en noget kedelig tirsdag, at skulle finde egnede objekter at spille på, men vi har dog alligevel fundet en kamp fra det skotske højland, som vi kan stå inde for og også selv smider gryn efter.

Partick Tistle – G. Rangers = 2 = Odds 1,60
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

Partick Tistle fik en elendig start på sæsonen og det tog lang tid, før man fik stabiliseret de udfordringer som var årsagen til de manglende sejre og point. Det har betydet, at de har fået 19 point i deres 10 seneste kampe ud af de samlede 24.

Så både form og spil har ændret sig radikalt og fra at have været håbløst væk, er der nu kun 5 point op til slutspillet og de sjove pladser. Men selv om der er pil op af, så har de stadig store udfordringer mod de gode og etablerede hold og det ændrer sig ikke til i dag.

*

G. Rangers er ved at komme tilbage på det niveau de var på, før den økonomiske og sportslige nedtur. Pt er placeringen nr. 3, men det skyldes mest, at de stadig har nogle udfald ind imellem.

På udebane er de stort set lige så stærke som Celtic og har da også kun tabt 2 kampe ud af 111 på fremmed græs i sæsonen. Det tillagt en glimrende form – så er vi på BN overbeviste om, at Rangers trækker det længste strå – selv om det sikkert først bliver i 2. halvleg.

Partick Tistle – G. Rangers = 2 = Odds 1,60
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

To Top