Sikre

Tirsdagens Sikre Premier League valg på BettingNews…

Begge hold skal bruge point, men kun hjemmeholdet har et mål der kan og skal nås, i forhold til forventninger og mandskab. Men hjemmeholdet er også ved at være en kende brugte, selv om de endnu ikke har vist tegn på dette. Vi tror på at holdenes styrke- og formforskel giver udslaget af dette opgør og at det bliver en sikker hjemmesejr.

Chelsea – Brighton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Chelsea har haft masser af se til i denne periode og det er alt fra Champions League, Premier League og FA Cup’en, men de har alligevel holdt deres position i Premier League og ligger stadig til at ende i Europa igen i næste sæson, men de er hårdt presset. Kan de selv holde momentum, så er CL også en mulighed. Selv om FA Cup’en endte med skuffelse mod Manchester City, så er holdet stadig med i Champions League’s semifinaler.

Så det er et Chelsea mandskab der har fundet en god form i den rigtige periode og skaderne er også til at overse. Vi forventer, at Chelsea stiller med et kompetent mandskab og henter alle 3 point i dagens opgør på Stamford Bridge. Her har de trods alt kun tabt 3 ud af 15 mulige i denne sæson.

*

Brighton skal nok overleve sæsonen, med tanke på, at der kun er 7. runder tilbage og 7 point ned til holdet lige under stregen. Men vi forventer ikke, at de får point med hjem i dag. Formen er hverken ringe eller god – men mere middelmådig. Der hente point mod de hold der ligger i den nederste halvdel og tabes til de hold der kæmper i toppen om de sjove placeringer.

Så Brighton vil også være at se i den engelske Premier League i næste sæson og vi tror, at de allerede har valgt de kampe hvor de selv mener de skal hente point. Selvfølgelig ville det være en fed skalp at få, med point på Stambridge – men det tror vi altså ikke på – her på BettingNews.

Chelsea – Brighton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top