Sikre

Tirsdagens Sikre Premier League kamp…

Engelsk fodbold har igen fået spilletid og det betyder, at der efterhånden er mange kampe at vælge imellem. Det betyder også, at der stort set vil være kampe hver eneste dag de næste 4-5 uger. Men vi mangler stadig data på de engelske hold, omkring form mv.

Leicester – Brighton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Dagens Højeste Odds hver dag…

Leicester ligger nr. 3 og har haft en glimrende sæson. Vi tror også på, at det bliver den endelige placering efter endt program. Selv om Leicester’s hjemmebane ikke er lige så frygtet som enkelte andre holds ditto, så er de dog alligevel det 3. stærkeste mandskab på eget græs indtil videre.

Det er her vi spiller i dag – på King Power Stadium og her er de alt andet lige stærke – også uden fans. Leicester har da også vundet 4 ud af de seneste 5 indbyrdes møder og den ene endte remis. På hjemmebane er Leicester bare bedre end dagens gæster og vil vinde.

*

Brighton viste rigtig gode takter i starten af sæsonen, men begyndte at hænge med snuden lige før krisen ramte og PL blev indstillet. Dog fik de mange remis’er hvilket holder dem over stregen. Men der er kun 5 point til holdet lige under, selv om de slog Arsenal i det første opgør efter krisen, så det spænder til for Brighton.

På udebane er det kun blevet til 2 sejre og 5 gange remis. Det betyder at de har tabt flere kampe end har har fået point i tilsammen på udebane – nemlig 8 af slagsen. Trods pause og sejr tror vi ikke på, at de har fået forstærket deres udebane evner i en sådan grad, at de får point med hjem i dag.

Leicester – Brighton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Dagens Højeste Odds hver dag…

To Top