Nyhed

Tirsdagens “Sikre” portugisiske pokalopgør…

Vi starter op i Portugal hvor 2 af de helt store klubber tørner sammen i landets pokalturnering og det plejer altid at være et tilløbsstykke. Vi har nu mest fidus til hjemmeholdet, selv om det er gæsterne der har favoritværdigheden.

Benfica – FC Porto = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Benfica kan god være sin sæson bekendt, med en nuværende 2. plads i Primeira Liga, kun 5 point fra topholdet, som er dagens gæster fra FC Porto. Kampen skal afgøres i dag, så det er alt eller intet.

Hjemme på Municipal de Braga, hvor Benfica spiller sine hjemmekampe, har de haft godt styr på de gæster der har været på besøg indtil nu. Kun 1 opgør har de tabt i sæsonen her.

Senest da gæsterne fra Porto var forbi, vandt Benfica med 1-0 og det beviser at de er stærke hjemme. Vi tror ikke på at Benfica taber, men som minimum spiller remis og dermed skal ud i forlænget spilletid.

*

FC Porto ligger nr. 1 i Portugals bedste række og har kun tabt 2 kampe, efter de første 18 runder er blevet afviklet. Som skrevet herover, så er det ene nederlag kommet til netop hjemmeholdet fra Benfica på samme bane.

Ingen tvivl om at der står meget ære på spil, men vi tror på redaktionen ikke på, at FC Porto kan overliste Benfica og hente en sejr. I denne sæson er Benfica stort set lige stærke som gæsterne, og har den fordel at de spiller hjemme.

Benfica – FC Porto = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top