Sikre

Tirsdagens Sikre portugisiske anbefaling…

Vi begynder vores anbefalinger på den Iberiske halvø på den portugisiske side, hvor et af topholdene får besøg og hvor vi forventer en sikker sejr på eget græstæppe.

Braga – Guimarares = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Braga har spillet 21 kampe, som alle andre hold i Primeira Liga, og befinder sig på en 2. plads, 9 point efter topholdet fra Sporting. Så det har bestemt indtil nu været en godkendt sæson. I dag spilles kampen hjemme på Municipal de Braga, hvor de har været utrolig stærke i denne sæson.

Kun 2 kampe har de ikke fået 3 point i og det er hhv efter et nederlag og en remis. Scoreren hedder 18-8, så Braga giver helt sikkert ikke meget plads til sine gæster. Med en for som er en af ligaens bedste, ser vi ikke for os, at de taber til et middelmådigt udehold.

*

Guimarares har dog kun tabt 1 kamp på fremmed græs i denne sæson og er fint med i ligaen, hvor de ligger nr. 6. Det er 9 point færre end hjemmeholdet. Scoreren er dog ikke så prangende, med 27-22, så der er plads til forbedringer i den defensive fase. Men alligevel har de formået at få en held del point på udebane.

Formen har siden starten af februar ikke været noget at råbe hurra for. Kun1 sejr i de seneste 6 kampe, har sendt dem tilbage i tabellen, hvor af de 2 var nederlag. De lukker stort set mål ind i hver kamp og i dag står de overfor et habilt forsvar. Vi tror ikke at Guimaraes score, men at Brage vinder en smal sejr på 1-0.

Braga – Guimarares = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top