Sikre

Tirsdagens Sikre portugiser på BettingNews…

Sidste runde før jul for den bedste portugisiske række La Primeira, som kun skal i gang med 10 runde ud af 34 af slagsen. Så der er et stramt og tæt program i vente for de portugisiske mandskaber, når vi går i gang med det nye år og der er heller ikke pause i juleperioden.

Braga – Rio Ave = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Braga ligger placeret som nr. 4, med kun 5 point op til Sporting på 1. pladsen. Selv om Braga også har deltaget i EL, har de alligevel formået at holde sig til i den hjemlige liga. Braga sluttede som nr. 2 i sin gruppe med 13 point, det samme som Leicester fra Premier League.

Så Braga har virkelig fået skrabet et kompetent hold sammen til denne sæson og de ser ud til at holde momentum endnu. De tabte deres første opgør på hjemmebane i sæsonen, men siden har det stået på lutr sejre. Vi er ikke i tvivl om, at det samme sker i dette opgør.

*

Rio Ave ligger i midten og er efter vores vurdering placeret for højt. Formen er som altid ujævn og holdet hat stadig svært ved at score mål – som i virkeligt svært. Til gengæld har de en af de bedste defensiver, som kun de bedste hold kan leve op til.

Men det er ikke nok at stå og spærre foran sit eget mål, hvis man vil vinde fodboldkampe. Man skal også kunne score i den anden ende. Men efter 9 runder er det kun lykkedes Rio Ave at sende bolden i nettet 5 gange. Hjemmeholdet har også en god defensiv, men også en god offensiv. Rio Ave taber med mere end 1 mål i dag

Braga – Rio Ave = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top