Sikre

Tirsdagens “Sikre” pokaldyst fra Belgien…

Vi er som overskriften indikerer, taget ned til Belgien og har hentet dagens “Sikre” anbefaling i landets pokalturnering, hvor det er to af holdende fra den bedre halvdel af Jupiler League, som er landets bedste række.

Kortrijk – Genk = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får en Velkomstbonus på kr. 2.000,-

Kortrijk kommer ikke til at spille med om medaljer og heller ikke et europæisk eventyr ligger lige for. Men der er jo altid muligheden via pokalen og det er her vi tror at de på hjemmebane, kan gøre en forskel.

Nu skal kampen så spilles over 2 kampe, så et dårligt resultat kan evt. indhentes i returkampen. Men hjemme på Guldensporen Stadion i Kortrijk har man kun tabt 2 kampe i sæsonen og det var mod de “Store” hold.

Genk er også et godt hold på disse kanter, men mangler lige det sidste til at kunne måle sig med de bedste og derfor er vi overbeviste om, at Kortrijk får point i det første opgør, men er mere tvivlsomme på deres succes, nå returkampen er afviklet.

*

Genk er et udmærket hold, men dette sæson har været langt mere ujævn end det de plejer at levere. Pt er det en 7. plads i ligaen og det betyder nedrykningsspil. Det er dog 2 pladser bedre end hjemmeholdet, men kun 1 point skiller de to parter.

Så det er 2 meget jævnbyrdige hold der her tørner sammen over 2 kampe. Genk vil nok gerne sælge kampen for en remis i det første opgør, for så at forsøge at gøre tingene færdige i returopgøre. Vi tror ikke på en udesejr i dag.

Kortrijk – Genk = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får en Velkomstbonus på kr. 2.000,-

To Top