Nyhed

Tirsdagens Sikre pokal kamp fra Tyskland…

Denne uge er lidt småt brændbart når det kommer til kampe, for det er en uge med pokalkampe og lidt fra de nedre rækker. Men det betyder ikke at vi ikke har fundet nogle anbefalinger, vi har bare skulle nørde lidt mere.

Bremen – Dortmund = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bremen er kommet lidt skidt fra land i 2020, med kun en sejr over bundholdet fra Düsseldorf.  Ellers har det budt på nederlag hjemme til Hoffenheim og nederlag ude til Augsburg. Så Bremen er ikke hvor de helt så sig selv rent formmæssigt.

Hjemme på Weserstadion burde de være gode, men det har heller ikke været tilfældet i denne sæson. Kun 2 sejre fordelt på en Bundesligakamp og en fra pokalen. Nej Bremen har intet at gøre i en kamp mod dagens modstandere – heller ikke selvom det er hjemme. De får rent ud sagt strygl.

*

Dortmund har modsat taget alt hvad der kunne tages af point i 2020 og det er efter 3 sikre sejre. Man kan vel godt kalde dem for sikre, for når man score 15 mål og kun lukker 4 ind, så er det vel overbevisende set over 3 kampe.

Så der er gang i målscoreren og det skyldes ikke mindst den helt unge nordmand Haaland, der har scoret 7 gange i de 3 kampe. Vi er ret overbevist om, at han også får spilletid i dag, men ellers skal Dortmund nok vinde alligevel på Weserstadion.

Bremen – Dortmund = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top