Sikre

Tirsdagens Sikre Play Offs opgør på BN…

Så er vi i gang med de spændende kampe i flere af de engelske rækker, som Play Offs kampe jo nu engang er. Det er her man kan redde en sæson eller tage på sommerferie, med den følelse af – lige ved og næsten. Det er nok den sidste følelse der er sværest at vaske af sig, når sæsonen starter op igen. Men vi har jo set Brentford endnu engang bringe sig i Play Offs, som i sidste – hvor de endte med at tabe selv finalen.

Newport – Forest Green = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Newport starter hjemme qua deres 5. plads i League Two, da det kun var de første 3 mandskaber der rykkede direkte op. Men der er 4 mandskaber der spiller om den sidste plads. Her møder de sæsonen nr. 6 over 2 kampe og vinderen af de kampe, skal møde den samlede vinder af den anden Play Offs kamp. Så rammer man ikke dagen nu, så skal man nok ikke regne med League One i næste sæson. 

Newport er ikke et særligt stærkt hjemmehold, men har gjort det godt i snit både ude og hjemme. Seneste da Newport havde Fores Green som gæster, endt det med en sejr til gæsterne. Faktisk har Newport kun vundet 1 gang efter de 7 møder mellem dagens mandskaber på Newports hjemmebane. Så historikken er heller ikke med Newport før dette opgør. På redaktionen mener vi også, at dagens gæster er en kende bedre.

*

Forest Green skal håbe på et godt resultat efter denne kamp og så et. gøre arbejdet færdigt i returopgøret hjemme. Og de har som skrevet herover, et historik overtag, Faktisk er det rigtigt sjældent, at hjemmeholdet vinder når disse 2 mandskaber render sammen. Det er kun sket gange efter Det er kun sket 3 gange efter 17 indbyrdes kampe. 

Forrest Green er helt klart bedst hjemme og vil sikkert gå meget taktisk til værks i denne kamp. Defensiven er klart et godt værktøj hos dagens gæster og de har da også kun lukket 1 mål ind i deres seneste 5 kampe i League Two. I de samme kamp har de scoret 7 mål, så de kender godt vejen til målet. Vi har garderet os for en alt for taktisk kamp med et resultat uden vinder, men skal vi pege på en, så tror vi mest på dagens gæster fra Forest Green.

Newport – Forest Green = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top