Sikre

Tirsdagens “Sikre” norske anbefaling…

Der er stadig feriestemning i kroppen, men når man kigger sig rundt kan man se, at man igen er inde i de gamle trummerum, så tænker man en smule – hvor f….. blev den ferie af…!

Men feriestemning eller ej, så ramte vi “Fuldt Hus” igen og har ikke tabt formen fra VM. Idag er vi så draget op i fjeldlandet Norge, hvor det er landets næstbedste række OBOS-Ligaen, som vi har hentet dagens “Sikre” fra.

Ham-Kam – Viking = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får DIT indskud 3X igen at spille for…

Ham-Kam har mildt sagt haft en forfærdelig sæson og er et hold der normalt ligger i midten af rækken eller bedre. Men med kun 4 sejre efter 16 kampe, kan man ikke forvente at være tophold.

Det er hjemme man har hentet 3 ud af 4 sejre og her har de faktisk en positiv score på 11-9. Men det betyder bestemt ikke at de er et godt hjemmehold, de har bare mødt de fleste bundhold på eget græs. I dag er det et hold fra Top 4 de skal møde og her vil de tabe.

*

Viking ligger pt. nr 4. men kan med en sejr rykke op på 2. pladsen i den næstbedste række og er inde i en god form og en rigtig god stime. De seneste 4 kampe har alle givet en sejr, så selvtilliden er helt i top.

Viking har vundet 50% af deres udekampe, som er 4 ud af 8 mulige. Og scoreren ligger på 14-9 efter disse kampe, hvor der er 3 nederlag i blandt og en enkelt remis.

Så vi er ret fortrøstningsfulde omkring hvem der henter alle 3 point og rykker tilbage på 2. pladsen og herefter vil Viking kun have 2 point op til topholdet fra Aalesund.

Ham-Kam – Viking = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får DIT indskud 3X igen at spille for…

To Top