Sikre

Tirsdagens Sikre League One opgør…

Dagens første anbefaling er hentet i den 3. bedste række i England, hvor det er 2 hold hvis form stritter i hver sin retning. Selv om dagens gæster har løftet formen en smule, vil det ikke få indflydelse på en forventet hjemmesejr.

Burton = Schewsbury = 1X = Odds 1,40
Spiller hvor du Altid får den Højeste Odds…

Burton er i gang med den helt store redningsaktion og ser ud til at klare skæerne i denne omgang. Fra at have ligget helt i bunden, er de nu rykket op på en 18. plads, med hele 8 point ned til holdet lige under stregen. Det skyldes en længere serie af kampe med point.

Kun 1 nederlag og en enkelt remis i deres 10 seneste kampe vidner om, at der er sket store ændringer på banen. Fra tidligere at være gået fra nederlag til nederlag, er det nu vendt til det omvendte. Vi kan ikke se hvad der skulle stå i vejen for endnu en succes, især ikke på hjemmebanen.

*

Schewsbury har længe ligget på den rigtige side af stregen, men en utrolig ujævn form har bevirket, at de nu kan mærke ånden i nakken fra de nederste mandskaber. Schrewsbury ligger godt nok en placering bedre end dagens hjemmehold, som nr. 17, men til gengæld er formen ikke der hvor den skal være.

Selv om Screwsbury ikke er helt uefne på udebane, så har de problemer med de formstærke hjemmehold. Vi ved godt, at muligheden for remis er til stede, men vi ser ikke et hjemmehold der pludselig skulle stoppe op og komme i farezonen for nedrykning igen. Vi tror på et tæt opgør, med en sejr på 1 enkelt mål.

Burton = Schewsbury = 1 = Odds 1,40
Spiller hvor du Altid får den Højeste Odds…

To Top