Nyhed

Tirsdagens Sikre landskamps anbefaling på BN…

Dette opgør er hentet i Gruppe J, hvor det kun er det italienske mandskab der er noget værd i denne gruppe – som de også fører af gode grunde. Dagens hjemmehold er en af favoritterne til at tage den anden plads.

Grækenland – Armenien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Grækenland ligger 3, efter de i seneste runde tabte ude til Italien. Den havde de nok selv regnet med og har derfor kun opnået 4 point indtil nu. Men i dag er de hjemme mod et af de hold de bare skal vinde over.

Det har vi da også en forventning om at de gør, da dagens gæster er mindst et niveau under grækerne. Selv om grækerne spiller lidt for henholdende og defensivt mod de fleste hold, så vil dette være en kamp hvor de kommer fram på banen – det vil klæde dem og det vil give dem sejren.

*

Armenien stadig et mandskab der betagtes som fyld, når de deltager i kvalifikations turneringerne. Det hænder de tager nogle overraskende point – men det kommer ikke til at ske i dag.

Ja, de vandt senest over Lichtenstein med 3-0, men det er også den eneste sejr og de eneste point de har fået indtil videre. De tilhører også den nederste gruppe i UEFA hierarkiet, hvor grækerne ligger et par niveauer højere.

Grækenland – Armenien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top