Sikre

Tirsdagens Sikre landskamp på BN…

Begge mandskaber har noget at spille for i dette opgør, som er det sidste i UNLs gruppespil. Hjemmeholdet skal undgå at rykke ned i niveau B og gæsterne kan vinde gruppen. Så der er ingen billige point at hente her.

Kroatien – Portugal = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kroatien spillede senest mod Sverige, som Danmark slog 2-0 i Parken. Resultatet af det opgør endte med at få en stor indvirkning på, om Kroatien overlever gruppen eller ryger ned. Resultatet blev et nederlag på 1-2 og dermed har både Sverige og Kroatien begge 3 point.

De står lige indbyrdes, da begge opgør endte 2-1 til hjemmeholdet, og begge mandskaber har -6 point. Kroatien har dog scoret flere mål end Sverige og ligger dermed foran. Så det hele drejer sig om at enten få point eller tabe med så lidt som muligt og så håbe på Sverige ikke får point. Vi tror på point til Kroatien.

*

Portugal slås med Frankrig om at blive vindere af gruppen og de spillede senest mod netop Frankrig hjemme i Portugal. Kampens resultat blev et nederlag på 0-1 og dermed er Frankrig 3 point foran. Det betyder, at Frankrig er vindere af gruppen, selv om de skulle tabe til Sverige. Da Frankrig er bedre end Portugal indbyrdes.

Så Portugal vil ende som nr. 2 uanset hvad og det er nok ikke det mest motiverende ud over æren. Så vi forventer et portugisisk landshold der stiller i næstbedste opstilling. Selvfølgelig vil der være enkelte stjerner med, men vi tror ikke at Christiano Ronaldo vil spille. Det kunne godt ligne en remis,

Kroatien – Portugal = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top