Nyhed

Tirsdagens Sikre La Liga kamp…

Den første runde i Spanien efter krisen er velgennemført og dette opgør er fra den anden kamp efter genåbningen af den spanske La Liga. Vi fornemmer en ret sikkert udfald med en sejr til hjemmeholdet.

Villarreal – Mallorca = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du FÅR Dagens Højeste Odds hver dag…

Villarreal vandt som forventet den første kamp efter pausen på udebane hos Celta Vigo med 1-0. Selv om Villarreal bestemt ikke var prangende spillede de en kontrolleret kamp, som de havde styr på fra start til slut. Den kunne dog godt have endt remis, da Villarreal først scorede det afgørende mål 1 minut inde i overtiden.

Hjemme er det anderledes hvor de føler sig mere trygge – også selv om der ikke er tilskuere. Selv om de ikke er blandt de bedste hjemmehold, er dagens gæster så ringe ude, at de dårligt kan undgås. Villarreal ligger på pladsen lige udenfor de sjove placeringer, så motivationen er helt i top.

*

Mallorca mødte FC Barcelona i deres første kamp efter genstarten, men det blev ikke en af de kampe de kigger tilbage på med glæde. For med mål af både Braithwaith og Messi med flere, måtte de se sig besejret med 0-4, men FC Barcelona er også utaknemmelig at have på besøg.

Det samme kan ikke siges om Mallorca når de gæster andre stadions. De har i denne sæson kun formået at vinde et opgør borte fra øen og spillet 2 gange remis, efter 13 forsøg. Den anden sejr eller i det hele taget point, kommer ikke på tale i dette opgør.

Villarreal – Mallorca = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du FÅR Dagens Højeste Odds hver dag…

To Top