Nyhed

Tirsdagens “Sikre” kamp på BettingNews…

På en lidt sløj spilledag og i det hele taget en sløj spilleuge, har vi fundet dette opgør frem, fra den engelske National League, som er det 5. bedste niveau i landet. SÅ det er ikke her de tjener de skyhøje lønninger.

Barnet – Harrogate = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

Barnet har desværre ramt en dårlig periode på det helt forkerte tidspunkt. For med en placering som nr. 19, med kun 3 point ned til stregen, så skal der point ind på kontoen.

Men når man ikke vinder kampe og højest fedter en remis hjem engang i mellem, så ryger man ned i tabellen. Det er præcis hvad der er sket for Barnet. Selv om det er hjemme har vi stadig ikke meget tiltro til dem i dag.

*

Harrogate skal holde fast nu, hvis de vil med i play offs om oprykning til League Two. Formen er da også godkendt og heldigvis er det ikke hjemme de skal spille i dag.

For her har det haltet en smule på det sidst, uden at have været helt forfærdeligt. Men hjemme har de ikke været stærke på det seneste. Til gengæld er det en anden snak på udebane.

De seneste 4 er vundet med en score på 10-3, så de har et koncept der virker når de spiller på fremmed græs. De er da også gruppen 4. bedste mandskab på fremmed græs. Vi er overbeviste om, at de igen henter en udebane sejr.

Barnet – Harrogate = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

To Top