Nyhed

Tirsdagens “Sikre” kamp fra Skandinavien…

Vi er hoppet op i den nordlige del af Skandinavien, hvor det er den næstbedste norske række, vi har kastet vores fokus på i den “Sikre” kategori. Den kaldes i det daglige for OBOS-Ligaen.

Aalesund – Viking = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit indskud 3Doblet…

Aalesund topper OBOS-Ligaen og vil med en sejr i dette opgør, stort set have sikret sig direkte oprykning til den bedste række Eliteserien. Formen har været bedre, men den er heller ikke ringe, men til gengæld er truppen nu skadesfri og så kan man igen stille i stærkeste opstilling.

Hjemme på Color Line Stadion har man været ganske stabile og kun 2 kampe er endt med nederlag, efter 13 kampe foran egne fans. Aalesund plejer at have et godt tag på gæsterne og har vundet 3 ud af de seneste 4 møder – den sidste endte remis.

TRÆT AF NEMID OG ALDERSBEGRÆNSNINGER NÅR DU SPILLER…

Viking var bedre med for 2 runder siden, men virker til at have fået en smule gummiben. Det betyder nu, at de på en 3. plads nu har fået 4 point op til begge de overliggende hold. Så et nederlag vil næsten slukke alt håb, med kun 4 runder tilbage.

Så det er næsten alt på et brædt og de har da også gennem sæsonen spillet meget alt eller intet på udebane. Ud af 13 kampe er kun 1 endt remis. Ellers hedder den 7 sejre og 5 nederlag. Vi tror det 6 nederlag kommer i aften og det bliver til endnu en sæson i OBOS-Ligaen.

Aalesund – Viking = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit indskud 3Doblet…

To Top