Sikre

Tirsdagens Sikre kamp fra PL i England…

Så er det den bedste engelske række Premier League og her har vi en fidus til dagens gæster. De har en forrygende form og virker som et mandskab der vil overraske i den sidste halvdel af sæsonen. Men i dag er det ingen overraskelse at de får point.

Crystal Palace – West Ham = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Crystal Palace har stadig ikke fået motoren op i samme omdrejninger som i seneste sæson, men vi skønner heller ikke at de er i fare for at rykke ud af Premier League. Men med pointtab i 13 ud af 19 kampe, så ser det heller ikke for godt ud. Men der er hold der er ringere end Crystal Palace på langt sigt.

12 af de 19 point der er opnået er hentet hjemme på Sellhurst Park. Her er der hentet 3 sejre, 3 gange og 3 nederlag. Det er selvfølgelig ikke godt nok hvis man har ambitioner, men fint nok til at overleve i Premier League. I dag tror vi højst på, at de kan fedte sig til 1 point.

*

West Ham har en rigtig god form og har ikke tabt de seneste 5 kampe i Premier League og er stadig med i FA Cup’en. West Ham ligger kun få point fra de sjove oplevelser og med den form de har og ser ud til at bygge videre på, så ser det lovende ud. Defensiven var tidligere en udfordring, men den ser også ud til at være arbejdet på plads.

Derfor tror vi faktisk på redaktionen, at denne tendens vil fortsætte og at West Ham vil komme til at slå med om de sjove placeringer. På udebane har de kun tabt 3 ud af 9 kampe og de 4 er endt med sejr. Så vi er ret overbeviste om, at West Ham får minimum 1 point i dag.

Crystal Palace – West Ham = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top