Nyhed

Tirsdagens Sikre kamp fra Landspokalen…

Vi starter op i den danske Landspokal, som er sponseret af Jyske Bank og derfor går under betegnelsen Jyske Bank Pokalen. Men uanset hvem der sponsorerer turneringen, så er det den korteste vej til Europa, som er et gammelt brugt udtryk.

Det er jo noget sparsomt med kampe i dag og når man hurtigt skimmer ned over dagens program, så råber det ikke på opmærksomhed i første omgang. Men da vi fik set det grundigt igennem, fandt vi alligevel 2 kampe som vi kan stå inde for og vil spille.

B 1908 – Hvidovre = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

B 1908 spiller til dagligt i Danmarksserien, men lå tidligere nogle sæsoner i landets 3. bedste række 2. Division. Det er en klub der indeholder mange af de gode gamle værdier, hvor alle medlemmer har en plads i klubben.

På banen er det lidt mere så som så, men de har gjort det fornuftigt i Landspokalen indtil videre. I dag står de overfor for et hold der næsten er lokalt og dem har de normalt ikke et særligt godt forhold resultat mæssigt. Vi siger TAK for denne gang til B 1908.

*

Hvidovre er måske lidt heldige, at de ikke har trukket et af Superliga holdene, for her har de helt klart en stor chance for at avancere til næste runde. Hvidovre spiller til dagligt 2 niveauer højere, nemlig 1. Division.

Så ingen tvivl om at både klub og trup er stærkere end hjemmeholdets, men gejst og selvtillid kan bære et hold langt i pokalen. Selv om B 1908 kommer fra Amager så vokser selv deres træer ikke ind i himmelen. Sikker udebane sejr.

B 1908 – Hvidovre = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

To Top