Sikre

Tirsdagens Sikre kamp fra Championship…

Vi starter lidt blødt op i dag, med den engalke Championship. Her er der efterhånden flere ting der er ved at være sat på plads, men der er stadig flere hold der kan ryge ud. Det gælder bl.a begge dagens mandskaber.

Derby – Huddersfield = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du du kan få din gevinst i BitCoin…

Derby ser dog ud til at have genformet formen og har fået vendt skuden, foreløbigt, og har igen snuden i retning mod toppen. Med 5 sejre i de seneste 6 kampe, hvor den sidste endte remis, er de rykket gevaldigt op i stillingen. Godt nok kun 6 point over stregen, men det viser også hvor vigtige de seneste 6 kampes høst hr været.

Det skaber selvtillid og tro på egne evner i en trup, der ellers sled en del med selvtilliden. Dagens gæster er et af mandskaber de er hoppet henover, og med en sejr i dag, vil de kunne få endnu mere luft og ro til, at gøre sæsonen færdig på hæderlig vis.

*

Huddersfield falder og falder ned igennem Championship. Vi skal hele 10 kampe tilbage for at finde den seneste sejr og det betyder, at de ikke har vundet en eneste kamp i 2021. Huddersfield kan ikke kaste skylden på skader, men udelukkende på dårligt spil. De var klar da sæsonen gik i gang, men har egentligt ikke udviklet sig siden.

Med kun få point end til stregen og en elendig form, så frygter vi lidt for Huddersfield, at de nok ender med at dumpe et niveau ned. Men det er ikke helt slut, for der er ca. 7-8 mandskaber der lige nu kæmper for at komme væk fra bunden. Det er hold der har fra 28 til 33 point og Huddersfield er blandt dem der har 33. Men med en manglende form, skal de nok hurtigt blive indhentet af de andre.

Derby – Huddersfield = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top