Nyhed

Tirsdagens Sikre Jule spil på BettingNews…

Selvom der også er sidste runde i Champions League, starter vi med dagens “Sikre” som er hentet i den i anden “Champion” række, nemlig Championship. Her få et yderst veloplagt hjemmehold besøg af et noget mindre oplagt udehold.

Leeds – Hull = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får månedens højeste Julebonus…

Leeds er i rasende godt spillehumør og kan se tilbage på et efterår som er absolut godkendt. Kun 3 nederlag og en umiddelbart 2. plads, må siges at være godkendt. Det eneste der måske mangler er mål, her er de kun rækkens 7. mest scorerende mandskab.

Hjemme er der afviklet 9 kampe og kun 1 enkelt gang har man måttet forlade banen som tabere. Ellers hedder 6 sejre og 2 gange remis. Her er scoreren 13-4 og det er helt ok. Når man ikke selv scorer sp mange, så er en god defensiv sagen. De får sæsonens 7 sejr i dag.

*

Hull er endt i midten på nuværende tidspunkt og det skyldes mest en noget ustabil sæson. Ikke fordi Hull er ringe, men man smider simpelthen alt for mange af de dumme point væk. Formen er også middelmådig, men havde de været hjemme havde vi nok garderet med et X.

Men på udebane er de meget jævne, hvilket også resultaterne viser. Her er det blevet til 3 sejre, 3 gange remis og 3 nederlag. Nå Hull møder de gode hjemmehold, så får de som regel aldrig noget med hjem i denne sæson.

Leeds – Hull = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får månedens højeste Julebonus…

To Top