Nyhed

Tirsdagens “Sikre” italiener på BN…

Vi er dykket ned i den næstebedste italienske række Serie B, hvor Bookmakerne i den grad har været utroligt rundhåndet og sat et højt odds på et mere end oplagt udfald – Fedt nok.

Verona – Spezia = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus på dette spil…

Verona vil tilbage i Serie A og de ser ud til at mene det alvorligt. De har lagt sig i spidsen af Serie B, med 3 sejre og en enkelt remis. 10-3 siger scoreren, så både form og mandskab er det rigtige sted i denne periode.

Der til kan der så tillægges hjemmebanen Marc’Antonio Bentegodi, hvor de normalt ikke giver særligt meget væk og har da heller ikke tabt endnu her i sæsonen, hverken i pokalen eller Serie B.

Vi ser endnu en sejr til hjemmeholdet og er endda ret overrasket over det høje odds. Der er ingen skader at spore eller andre udfordringer, så vi forventer absolut stærkeste opstilling fra Veronas side.

*

Spezia er et hold der gå efter alt eller intet. De har i hvert fald ikke spillet remis i deres seneste 11 kampe om point. Men sejrene står heller ikke på stribe.

Kun 2 gange har de sejret i denne sæson og det var begge gange hjemme. Deres 2 udekampe endte begge med nederlag og det var helt klart til hold der er noget svagere end dagens hjemmehold fra Verona i denne periode.

Vi synes helt klart at dette opgør har fået et fedt odds og det skal man ikke klage over, når det er så højt for en ret sikkert udfald.

Verona – Spezia = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus på dette spil…

To Top